Supraveghere video

 

Cel mai important într-o locuință este sentimentul de siguranță și confort. Prin sistemul de supraveghere video, ai posibilitatea să știi ce se întâmplă în întreg perimetrul casei tale.

Avantaje SMART

  • Un sistem de supraveghere Smart centralizează toți senzorii și toate operațiunile într-un singur loc. Prin urmare, dacă ești plecat și sistemul detectează mișcări suspecte, se închid jaluzelele, sunt blocate toate posibilitățile de acces și pornește alarma.
  • Un sistem Smart va evita mult mai bine alarmele false declanșate de cîini, pisici sau copii care folosesc necorespunzător spațiul.
  • Poți programa intervale orare de activitate pentru camerele de supraveghere din sistem. Spre exemplu, când ești acasă poți alege să pornești doar camerele aflate în exterior, împrejurul locuinței, nu și pe cele din interior.

Smart Surveilance

Studiile arată că sistemele de supraveghere video nu doar înregistrează eventualele fraude, ci ca ele ajută la prevenire actiunilor frauduloase. Vezi mai multe detalii aici.

 
 
 
 
 

Control vocal

Întregul sistem smart al clădirilor poate fi controlat vocal, prin intermediul unor sisteme smart precum Google Nest sau Alexa.