Jaluzele

 

Jaluzelele smart sunt un plus în locuința ta din două motive: odată pentru că designul lor e gândit astfel încât să se integreze organic în estetica întregii locuințe, iar apoi pentru că îți oferă posibilitatea să le programezi cu ușurință, în funcție de programul și nevoile tale.

Exemple de automatizare

  • Deschiderea și închiderea jaluzelelor pot fi sincronizate exact cu orele de răsărit și apus, nu doar la anumite ore fixe. Astfel vei fi sigur ca somnul tău nu va fi deranjat mai devreme decât trebuie :)
  • Chiar dacă lipsești de acasă pentru perioade mai lungi de timp, poți programa jaluzelele să se închidă și să se deschidă în diferite momente ale zile, creând astfel impresia unei prezențe. Acest lucru poate adăuga un plus de siguranță locuinței tale. 
  • Vrei să pornești un film? Spune doar "Hey Alexa! Vreau sa văd un film!" Casa ta inteligentă va inchide jaluzelele și luminile și va porni televizorul cu un film pe Netflix.

Siguranță și confort

Acestea sunt atuurile unor jaluzele inteligente.

Control vocal

Întregul sistem de încălzire al clădirilor poate fi controlat vocal, prin intermediul unor sisteme smart precum Google Nest sau Alexa.