Incalzire

Un sistem de încălzire inteligent te poate ajuta să salvezi energie și resurse financiare, mai ales în sezonul rece, crescând în același timp confortul. Ai posibilitatea să reglezi temperatura casei tale în funcție de programul de zi cu zi și de nevoile întregii familii. Prin intermediul sistemului nostru poți face toate aceste modificări de la distanță, în orice moment al zilei, sau îl poți lăsa să se ocupe singur de acest lucru.

Exemple de automatizare

  • Dacă lucrezi la birou într-un anumit interval orar, poți seta întregul sistem astfel încât, în zilele lucrătoare, temperatura casei să fie mai redusă cât timp lipsești și să crească înainte să te întorci de la muncă. În felul acesta, sursa de încălzire e activă doar jumătate din zi.
  • Sistemul de ventilație cu recuperare de căldură îți permite să ai un flux continuu de aer proaspăt in casă, fără a avea pierderi de energie.
  • În funcție de programul tău, sistemul poate optimiza ciclurile de încălzire în așa fel încât confortul sa fie maximizat în raport cu cheltuielile de energie.
  • Poți regla diferite temperaturi pentru diferite încăperi din întreaga locuință. Dacă ai nevoie ca o anumită cameră să aibă temperatura mai ridicată sau mai scăzută într-un moment al zilei, acest lucru poate fi setat cu ușurință din aplicație.

Smart Heating

Eficiență maximă, costuri minime.

Control vocal

Întregul sistem de încălzire al clădirilor poate fi controlat vocal, prin intermediul unor sisteme smart precum Google Nest sau Alexa.