Despre Noi

Suntem prima companie din România specializată în automatizări, care a dezvoltat integral un ecosistem de smart housing. Credem în produse și programe de calitate care transformă acțiunile de zi cu zi în gesturi elegante și simple, pe care să le faci de fiecare dată cu plăcere.

Siguranță

Realizate în întregime în Europa, produsele dezvoltate de noi oferă un grad înalt de securitate și confidențialitate. Fiecare ecosistem e construit ca un circuit închis și sigur, iar comenzile și informațiile utilizatorilor nu sunt procesate prin intermediul unor servere externe.

Simplitate

Întreaga locuință încape într-o singură aplicație. Noi instalăm atât elementele fizice ale ecosistemului, cât și pe cele de programare și control, iar dispozitivele sunt centralizate în aplicația IoTix, cu o interfață prietenoasă, menită să vină în ajutorul tău.

Viitor

Pe lângă sistemele de smart housing, ne dorim să dezvoltăm sisteme de automatizare în domeniul industrial și al agriculturii. Fiindcă rolul automatizării este acela de a te ajuta să creezi mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante, în orice domeniu.