Acces

Un sistem smart access simplifică accesul în locuință, dar îți oferă mai multă siguranță decât metodele tradiționale. Poți opta pentru accesul pe bază de cartelă magnetică, amprentă sau chiar activarea de la distanță prin intermediul aplicației.

Exemple de aplicații

  • Un singur buton, fizic sau din aplicație, îți permite să acționezi simultan atat poarta cât si ușa de la garaj. Acest lucru îți va permite să te concentrezi mai mult asupra manevrelor de parcare și mai puțin asupra întregii proceduri de deschidere a porților. 
  • Atunci când ești plecat de acasă si dorești totuși să rogi vecinul să ude plantele, poți să îi deschizi ușa prin intermediul aplicației mobile. Senzorii noștri îți vor arăta atunci când acesta va părăsi cladirea la nevoie vor putea închide la loc toate ușile.
  • Poți include mai multe sisteme în automatizarea accesului. Spre exemplu, când intri în curte cu mașina, camera de supraveghere îți va recunoaște numărul de înmatriculare, iar în acel moment deschide ușa de la garaj și descuie ușa de la intrare.

Scces smart

Totodată mai deschis și mai în siguranță.

Control vocal

Întregul sistem de acces al clădirilor poate fi controlat vocal, prin intermediul unor sisteme smart precum Google Nest sau Alexa.